Onze fabriek voor noten

Gotjé heeft door de jaren heen een aanzienlijke groei doorgemaakt als een toonaangevende noten producent met eigen fabriek. Oorspronkelijk was de productie gevestigd in ons bedrijfspand te Werverhoof. In 2004 verhuisden we naar ‘Hempoint’ aan de nieuwe Hemweg 5k in Amsterdam. Een ruime fabriek met 650 m2, maar al snel bleek deze ruimte ontoereikend voor onze groeiende productie in noten.

Wij produceren onze noten in een eigen fabriek

In 2012, toen een leverancier van maaltijdboxen ons benaderde, leek de productie van kleine notenverpakkingen haalbaar op de toenmalige locatie. Echter, de vraag naar geautomatiseerd proportioneren en verpakken nam toe. Onze ‘Bartoppers’, compacte verpakkingen met nootjes voor cafés, werden een hit. Het duurde dan ook niet lang voordat Gotjé uitbreiding nodig had en een belangrijk begrip werd als groothandel in de notenwereld.

De groei van onze notenproductie

Ondanks het huren van een extra pand op hetzelfde terrein, bleef de behoefte aan meer ruimte voor het produceren van onze noten groeien. Drie aparte panden maakten de logistiek complex. De oplossing? Een grotere fabriek waarin we zowel noten konden produceren en alle andere werkzaamheden konden uitvoeren onder één dak. Hoewel de zoektocht naar geschikte grond in Amsterdam, Zaandam en Purmerend ons in eerste instantie voor uitdagingen stelde, bood Jan jr. de oplossing. Een pand van circa 3000 M2, al volledig HACCP-gecertificeerd en gekoeld, werd beschikbaar in Heerhugowaard. Hoewel het verder van Amsterdam was dan gehoopt, waren we na één bezichtiging overtuigd. In 2019 verhuisde we als producent van noten naar deze fabriek, terwijl we een kantoor aan de Nieuwe Hemweg 6a in Amsterdam behielden. Want ondanks de verhuizing blijft Jan Gotjé Noten B.V. trouw aan zijn Amsterdamse ‘roots’ als notenleverancier.

Plaats uw zakelijke bestellingen bij ons als producent

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een zakelijke bestelling bij een gerenommeerde producent van allerlei noten? Bekijk dan onze producten. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan om meer te weten te komen over de prijs. Wij staan klaar om u te voorzien van de beste kwaliteitsnoten voor uw bedrijf of horecagelegenheid. Gotjé, uw betrouwbare partner in het produceren noten.