Eigen inkoop

Eigen branderij

Expert in verpakkingen

ISO gecertificeerd

Nootjes voor een minibar

Nootjes bestellen voor het aanvullen van een minibar is een beslissing die het verschil kan maken tussen een standaard hotelervaring en een uitzonderlijk verblijf voor uw gasten. Niet alleen voegen deze kleine lekkernijen een vleugje luxe toe aan de kamer, ze dienen ook als een gezonde snackoptie voor die late night cravings.

Wilt u noten bestellen van een importeur?

Gotje Noten
productie_branden_dec

Met onze nootjes voor uw bedrijf vult u uw minibar aan

De minibar is niet langer alleen een plek voor drankjes en chocolade. Het evolueert voortdurend om te voldoen aan de veranderende eisen en verwachtingen van gasten. En wat is een betere manier om dit kleine hotelgemak te verrijken dan met hoogwaardige nootjes? Nootjes bestellen voor een minibar is een goed idee en brengt diverse gezondheidsvoordelen met zich mee, doordat noten een bron van essentiële voedingsstoffen zijn. In het aanbod van onze groothandel vindt u verschillende verpakte noten die u aan kunt bieden in uw minibar, zoals: Met Gotjé als uw notenleverancier bent u verzekerd van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar klassieke zoutjes of luxe notenmixen, Gotjé biedt een assortiment dat perfect is voor hotels die hun gasten het beste willen bieden.

Bestel vandaag nog en verrijk uw minibar

Bent u klaar om een stap verder te gaan en uw minibar naar een hoger niveau te tillen? Het opnemen van nootjes in uw assortiment is een kleine verandering die een groot verschil kan maken in de ervaring van uw gast. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een samenwerking als leverancier van noten voor uw hotel. Het is ook mogelijk om direct uw zakelijke bestelling te plaatsen!

Contactformulier