Eigen inkoop

Eigen branderij

Expert in verpakkingen

ISO gecertificeerd

Noten branden

Noten branden is een ambachtelijke vaardigheid die een groothandel onderscheidt van de massa. In een markt overspoeld met fabrieksgeproduceerde producten, staat een groothandel die de expertise en passie heeft om eigenhandig noten te branden, een stap boven de rest. Door noten te branden worden hun natuurlijke aroma’s en smaken versterkt, waardoor een sensationele snack of toevoeging aan gerechten ontstaat.

Wilt u noten bestellen van een importeur?

Gotje Noten
productie_branden_dec

Hoe gaan wij te werk als we onze noten gaan branden?

Het proces van noten branden begint met het zorgvuldig selecteren van de beste kwaliteit noten. Eenmaal geselecteerd, worden ze gereinigd om alle onzuiverheden te verwijderen. Daarna worden de noten gelijkmatig verdeeld in speciale brandmachines, waar ze worden blootgesteld aan gecontroleerde hitte. Dit zorgt ervoor dat elke noot gelijkmatig wordt gebrand en de essentiële oliën naar buiten komen. Hierdoor krijgen de noten hun kenmerkende knapperige textuur en rijke smaak. Het is een delicaat evenwicht tussen tijd en temperatuur om ervoor te zorgen dat de noten niet verbranden. Na het branden worden de noten snel afgekoeld om de smaak en versheid te behouden. Bij onze groothandel Gotjé begrijpen we het belang van dit proces en hebben we ons toegewijd aan het leveren van de beste gebrande noten. Of u nu interesse heeft in gebrande noten in grootverpakking of kleinere hoeveelheden, bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit.

Ontdek de smaak van echte kwaliteit

Als u de smaak en kwaliteit van ambachtelijk gebrande noten waardeert, dan is het tijd om de volgende stap te zetten. Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen voor onze gebrande noten. Of het nu gaat om een eenmalige bestelling of een doorlopende zakelijke behoefte, ons team staat klaar om u van dienst te zijn als betrouwbare notenleverancier. Laat u verrassen door de superieure smaak en textuur van onze noten en geef uw klanten of gasten de kwaliteit die ze verdienen. Plaats direct uw zakelijke bestelling.

Contactformulier