Eigen inkoop

Eigen branderij

Expert in verpakkingen

ISO gecertificeerd

Noten voor uw catering

Noten voor uw bedrijf in de catering zijn een onmisbaar onderdeel geworden van elk geslaagd evenement. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot galadiners; een schaal met zorgvuldig geselecteerde noten is het toonbeeld van klasse, smaak en kwaliteit. Ze voegen niet alleen een knapperige bite toe aan uw buffet of borreltafel, maar ook een vleugje luxe die elke gelegenheid net dat beetje extra geeft.

Wilt u noten bestellen van een importeur?

Gotje Noten
productie_branden_dec

Bij ons bestelt u noten voor uw catering

Als u op zoek bent naar de perfecte noten voor uw catering, bent u bij onze groothandel aan het juiste adres. Wij begrijpen de specifieke behoeften van cateraars als geen ander. Het is niet enkel een kwestie van kwantiteit, maar vooral van kwaliteit. Onze selectie bestaat uit:
  • Zoutjes: de ideale knabbel voor bij de borrel. Onze zoute noten zijn knapperig, smaakvol en hebben precies de juiste hoeveelheid zout. Ze zijn een hit bij elke gelegenheid en vliegen van de schaal.
  • Borrelnootjes: deze nootjes zijn de ultieme snack voor elk evenement. Ze zijn geliefd door velen; ze maken de ervaring van uw cateringbedrijf compleet en zorgen voor een gezellige, informele sfeer op elke bijeenkomst.
  • Grootverpakkingen: voor grootschalige evenementen waarbij elk detail telt, bieden wij noten in grootverpakking aan. Zo kunt u er zeker van zijn dat u niet tekortkomt en dat elke gast kan genieten van onze premium noten.

Maak uw evenement compleet

Elk evenement verdient het beste van het beste. Noten zijn een kleine, maar cruciale factor voor uw bedrijf in de catering. Bent u klaar om uw catering naar een hoger niveau te tillen met behulp van ons als uw notenleverancier? Wacht niet langer. Vraag nu een offerte aan en ontdek hoe onze noten uw evenement de finishing touch geven die het verdient. Elk hapje, elke knabbel, elke smaak; ze getuigen van topkwaliteit en vakmanschap.

Contactformulier