Eigen inkoop

Eigen branderij

Expert in verpakkingen

ISO gecertificeerd

Rauwe noten in grootverpakking

Rauwe noten in grootverpakking of in zak zijn tegenwoordig zeer gewild bij diverse bedrijven, van winkels tot horeca. Deze noten zijn niet alleen een gezonde snackoptie, maar ook een veelzijdig ingrediënt in diverse culinaire bereidingen. Of u nu een grootverpakking nodig heeft voor uw restaurant of kleinere zakken voor uw winkel, rauwe noten zijn een uitstekende aanvulling op uw aanbod.

Wilt u noten bestellen van een importeur?

Gotje Noten
productie_branden_dec
Verpakken

Bij ons bestelt u rauwe noten in grootverpakking of in zak

Nu vraagt u zich wellicht af wat precies het verschil is tussen het bestellen van rauwe noten in grootverpakking en in zak. Hier een korte uiteenzetting:

  1. Hoeveelheid: de meest voor de hand liggende factor is de hoeveelheid. Grootverpakkingen met noten zijn ideaal voor bedrijven die een hoge omloopsnelheid hebben van noten, zoals restaurants of grotere winkels. Kleinere zakken zijn handiger voor kleinere winkels of als testpartij om een nieuw product in uw assortiment op te nemen.

  2. Prijsvoordeel: bestellen in grootverpakking kan vaak voordeliger uitpakken dan het bestellen van kleinere zakken. Dit komt doordat bulkbestellingen meestal korting bieden.

  3. Versheid: rauwe noten in zak zijn meestal sneller te consumeren en blijven daardoor vers. Grootverpakkingen moeten daarentegen goed worden opgeslagen om hun versheid te behouden.

  4. Verpakking: grootverpakkingen zijn vaak eenvoudiger en gericht op functionaliteit, terwijl de kleinere zakken vaak een mooier design hebben en direct in de winkelschappen geplaatst kunnen worden.

Of u nu kiest voor rauwe noten in grootverpakking of in zak, één ding is zeker: de kwaliteit van de noten van onze groothandel blijft ongeëvenaard.

Laat uw gasten of klanten genieten van deze gezonde snack

Het introduceren van rauwe noten in uw assortiment, of het nu in grootverpakking of in zak is, kan uw zakelijk aanbod enorm verrijken. Het is niet alleen een gezond product dat geliefd is bij consumenten, maar het is ook een teken van toewijding aan kwaliteit. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de concurrerende prijzen en uitstekende service die wij u als notenleverancier te bieden hebben. Uw bedrijf verdient alleen het beste, en wij zijn hier om dat te leveren.

Contactformulier