Eigen inkoop

Eigen branderij

Expert in verpakkingen

ISO gecertificeerd

Noten voor in de horeca

Noten voor de horeca vormen een essentieel element in het aanbod van menig restaurant en café. Ze vullen borrelplanken aan, verrijken salades en zijn vaak de ster van het dessert. In een wereld waarin gastronomie en beleving hand in hand gaan, bieden noten een unieke combinatie van smaak, textuur en voedingswaarde.

Wilt u noten bestellen van een importeur?

Gotje Noten
productie_branden_dec

Bij ons bestelt u noten voor uw bedrijf in de horeca

In de dynamische wereld van de horeca is kwaliteit koning. Daarom is het essentieel dat uw notenleverancier niet alleen een breed scala aan noten aanbiedt, maar ook zorgt voor consistentie in kwaliteit en smaak. Wanneer u bij ons bestelt, rekent u onder meer op: – Versgebrande noten: onze noten worden dagelijks vers gebrand, waardoor ze hun natuurlijke aroma’s behouden en een onweerstaanbare crunch hebben. Of u nu kiest voor cashewnoten, amandelen of een exotische mix, deze noten zijn altijd een hit. – Rauwe noten in grootverpakking: voor chefs die hun eigen twist willen geven of ze willen verwerken in gerechten, bieden wij ook rauwe noten aan. Deze zijn ideaal voor het maken van sauzen, dressings of zelfs desserts.

Verrijk uw menu met topkwaliteit noten

Een goede noot kan een gerecht transformeren, een borrelplank verheffen en een dessert naar een hoger niveau tillen. Bent u klaar om uw gasten een onvergetelijke smaakervaring te bieden? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u om als groothandel uw vaste leverancier te worden. Elk detail telt in de horeca, en met onze noten bent u verzekerd van een topkeuze voor uw etablissement.

Contactformulier